Mentes Angi

…anya, a citrom is édes…

Az én segítségeim

VaníliarúdHárom a gyerkő, szűk 3.5 év alatt bővült a családunk öttagúra. Eleinte még csak egy segítségem volt a konyhában, de aztán elég hamar háromra duzzadt fel a segítőim száma. 🙂

10 évvel ezelőtt én még semmit sem tudtam főzni, sőt nem is akartam, olyan szinten távol állt tőlem a főzés gondolata. Mára viszont egész meglepő számomra, mennyire nagyon élvezek alkotni a tűzhely körül a gyerkőcökkel együtt.

Főzni többnyire úgy tudtam, hogy az aktuális kicsi a hátamon hordozókendőben aludt/figyelte az eseményeket, a többiek pedig aktívan részt vettek a főzésben. Ha más feladat épp nem akadt, kóstol(gat)ni mindig kellett 😀 Oly szívesen vesznek részt a konyhai munkálatokban, hogy öröm nézni. Több folyománya is lett a közös főzésnek. Mindent megesznek, ami együtt készült, és ők már talán bátrabbak lesznek, amikor saját tűzhelyük lesz 🙂

A kedvencem, amikor a 3 éves fiam kóstolgatás közben megjegyezte, hogy „kellene még bele egy kis vanília!” (=Bourbon vanília por 🙂 )

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .