Angi blogja

…anya, a citrom is édes…

Az én segítségeim

VaníliarúdHárom a gyerkő, szűk 3.5 év alatt bővült a családunk öttagúra. Eleinte még csak egy segítségem volt a konyhában, de aztán elég hamar háromra duzzadt fel a segítőim száma. :)

10 évvel ezelőtt én még semmit sem tudtam főzni, sőt nem is akartam, olyan szinten távol állt tőlem a főzés gondolata. Mára viszont egész meglepő számomra, mennyire nagyon élvezek alkotni a tűzhely körül a gyerkőcökkel együtt.

Főzni többnyire úgy tudtam, hogy az aktuális kicsi a hátamon hordozókendőben aludt/figyelte az eseményeket, a többiek pedig aktívan részt vettek a főzésben. Ha más feladat épp nem akadt, kóstol(gat)ni mindig kellett :D Oly szívesen vesznek részt a konyhai munkálatokban, hogy öröm nézni. Több folyománya is lett a közös főzésnek. Mindent megesznek, ami együtt készült, és ők már talán bátrabbak lesznek, amikor saját tűzhelyük lesz :-)

A kedvencem, amikor a 3 éves fiam kóstolgatás közben megjegyezte, hogy “kellene még bele egy kis vanília!” (=Bourbon vanília por :) )

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>