Angi blogja

…anya, a citrom is édes…

Csak egy kis cukrászsüti….

barackturmixNálunk anno elég nehezen fogadta el édesanyám, hogy nem jöhet be hozzánk édesség. Anyum sokszor, sokat próbálkozott, de mindig visszavertem a “támadást”. Sértődés árán is. Nekem ez kardinális kérdés volt. Mindenkinek megvan az, amiből nem enged, ha a gyerekéről van szó… ha valaki játszmázós, még nehezebb a dolog, de nem lehetetlen.

Vesztettem is csatát. Volt olyan, hogy oltogatta anyum a gyerkőket, hogy ország tortáját vesznek és hoznak haza hozzánk.Édesanyámmal voltak a gyerkők, és hoztak is haza, a gyerekek pedig rá is ugrottak a habos-babos cukrászremekre. Azért a kérdés a gyerekek füle hallatára elhangzott: “Ehetnek a gyerekek belőle? ” No, ha ebben a helyzetben nem engedem, még érdekesebb lett volna a cukrászsüti. Így puffogva bár, de én is leültem tüntetőleg a kezemben egy barackturmixszal az asztalhoz. “Anya, te nem eszel?” “Én nem szeretnék cukorhegyet enni”, mondtam az akkor 3.5 évesnek.

4-5 falat után ők is a barackturmixot kérték. Ez azért némi elégtétel volt számomra :)

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>