Angi blogja

…anya, a citrom is édes…

Megnyílt a Mentesnasi Bolt

Aki valaha járt már abban a cipőben, hogy táplálékallergia, fogyókúra vagy bármilyen más okból bizonyos alapanyagokról lemondani kényszerült, szerintem ismeri annak a nehézségét, amit a beszerzés/főzés, a “mit fogok tudni enni” megszerzése igényel.
Nálunk a nagy bevásárlás egy bioboltban zajlik, ezen kívül sokat járunk piacra, és akad olyan összetevő is, amelyiket eddig a bioboltban rendeltem meg, és meghozták. Időm egyre kevesebb van, felmerült hát a kérdés, milyen jó lenne mindent egy helyen megvásárolni. Egy kedves barátunkkal megnyitottuk 2014. decemberében a Mentesnasi boltot, ahol nem titkolt szándékunk, hogy minden a blogon megtalálható alapanyag hozzáférhető legyen. Ezzel szeretnék a saját magunk és tudatos vásárlóink életén is könnyíteni :)
A bolt alapfilozófiája az adalékmentes élelmiszerek forgalmazása. A polcon sorakoznak paleo, vegán, cukormentes (=hozzáadott cukor, méz, édesítő nélküli) és gluténmentes termékek is. Cukrászsütik is nagy választékban mosolyognak a betérőre ;) Egyre több a cukorbeteg visszatérő vásárlónk is.
Hetente egyszer velem is lehet a boltban találkozni, péntekenként 14-18h között.

Várunk mindenkit szeretettel :)

mentesnasi bolt

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>