Angi blogja

…anya, a citrom is édes…

Gratis Nu.tella!

NutellaA minap a piacon éppen mézet vásároltunk, amikor az eladó egy üveg mogyorókrémet nyomott a kezünkbe, mondván, hogy a törzsvásárlók ajándékba kapnak egy üvegcsét. :)
Hm. Eltegyem? Hát el. De mit csináljak vele? Szent nem vagyok, nem szeretném magát a KÍSÉRTÉST pakolni a kamrapolcomra. Anyum anno azt tanította: “Ha adnak fogadd el, ha ütnek szaladj el!” Szépen illedelmesen megköszöntem a kedvességet, és elraktam a csomagomba az üveget.
Haza értünk, és bizony odaállítottam a kamrapolcra. Mi legyen vele? Egyből eszembe jutott gyermekkorom egy pillanata, amikor a széken állva nyújtózkodtunk a nevezett finomságért, és nyalakodva pusztítottunk el “csak úgy” a testvéreimmel egy üveget. Milyen finom is volt tilosban járni :D
Három napig nézegettem minden alkalommal, amikor a kamrába léptem. Végül anyum jött egy nap hozzánk, és sok szeretettel a kezébe nyomtam.
Huhh, sikerült. Ez alkalommal én nyertem…

MINDEN VÉLEMÉNY SZÁMÍT!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>